Fototapeter

En dag vidgades mina vyer över vad man kan ha en vägg till. Innan hade en vägg alltid varit enbart en vägg. Möjligtvis något som man kunde utsmycka med en tavla eller två eller använda som en fondvägg men någon spännande färg som bryter av rummets dynamik något– men att tapetsera en hel vägg med en grönskande skogsbild eller en exotisk solnedgång – det är som att skapa en dörr till en annan värld i ditt vardagsrum. Det blir magiskt helt enkelt. Det finns massor med alternativ på nätet och utmaningen när man väl har tagit emot sin beställning är att lyckas klistra ihop de snyggt och prydligt så att man slipper skarvar. Det är bara en fråga om tålamod. Är du utrustad med det har du också förmågan att skapa den där extra dimensionen i ditt hem men även i ditt liv. Fördelen är också att det är bara att riva ner och beställa en ny den dagen du tröttnar utan att kostar skjortan. Det är antagligen det billigaste sättet att dramatiskt förändra ett helt rum till det bättre.

Vill du ha inspiration så är vanliga motiv från naturen. En stor äng eller trädstammar från en bokskog. En strand med palmer eller ett vattenfall i en djungel. Mer fräcka alternativ är bokhyllor, dörrar eller fönster som inte finns. Och ännu galnare en häst eller ko i naturlig storlek. En sak som är lite extra populär är att klä gästtoaletten helt i fototapeter. Så att alla väggar tillsammans formar en bild, och man verkligen får känslan av att vara någon annan stans när man sitter där på toaletten. Vad sägs om en stjärnhimmel kanske? Det viktigaste är att man har tålamodet att sätta ihop tapetbitarna snyggt. I vanliga fall gör det inte så mycket om det är någon millimeter snett åt ena eller andra hållet, men när det handlar om bilder är det mänskliga ögat expert på att se ifall det inte riktigt hänger ihop. Men förutom det finns det bara möjligheter att skapa ett unikt och inspirerande hem!

Nu kan även du snabbt och enkelt beställa din egen fototapet. Tänk dig att tapetsera väggarna med någon av dina favoritmotiv. Gör om ditt rum med hjälpa av en fototapet